L’experiència d’haver viscut a diferents punts d’Europa ha fet de mi un absolut convençut del projecte europeu, de camins que es creuen als peus d’una societat de treballadores protagonistes del canvi social i econòmic del seu continent.

En aquest sentit, la Formació Professional europea ha actuat com a palanca de canvi en la transformació industrial de diverses regions i països del nostre entorn. El futur de reconversió econòmica i productiva al qual aspirem des de Compromís implica l’aposta per una major qualificació professional, que revertisca en un sistema més just amb la classe treballadora i el planeta.

En aquest sentit, des que vam arribar a la Generalitat hem multiplicat les places i titulacions de la Formació Professional valenciana, hem implantat per primera vegada un programa de beques a la Formació Professional i hem vinculat tot eixe creixement als sectors lligats a un Green New Deal valencià.

Més formació i cohesió social contra la precarietat laboral i l’economia de l’especulació i el desastre. Més Europa és i ha de ser més formació i benestar.