L’economia és una ciència que van inventar a Grècia, competeixen tots contra tots, i sempre guanya Alemanya.

El Handelsblatt creu que «l’elit política espanyola no està en condicions de seguir una política racional» i demana que els socis europeus posen condicions abans de facilitar els 140.000 milions. El Neue Zürcher Zeitung es pregunta si Espanya és «un estat fallit». Els entenc: jo no em fie gens del govern central, i afegiré que tampoc massa del valencià. He demanat al president un fòrum on el govern puga avaluar les propostes de totes les conselleries. Però Palau té dues ales est i cap d’oest.

Amb el PP, la Comissió va bloquejar el 80 % dels fons assignats al SERVEF per mala gestió. El 2014 ens van fer perdre 16,5 milions. A LABORA, en cinc anys hem executat 296 milions, un 67 % del que rep la Generalitat. Ens han assignat fons addicional d’altres conselleries i autonomies, que no podien executar. M’han convidat a anar a explicar l’èxit de gestió, dues vegades a Brussel·les i una a París, davant l’OCDE.

Els fons no són per a tapar forats, sinó per a transformar l’economia. Alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i amb els eixos de Next Generation EU. Sabem què cal fer, i com fer-ho. Som els alemanys del Botànic.